Fantajin Tsuchi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fantajin Tsuchi

Fantajin Tsuchi on fantasia aiheinen roolipeli, joka sijoittuu kauas Merelle, muun maailman ulottuvilta.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 kengän vaikutis

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeTi Huhti 01, 2008 4:00 pm

" Näytät nälkäiseltä Suna." Danial sanoi.
Suna sanoi mitä yleisesti kyllä. Danial oli ennen ollut samassa työpaikassa kuin hänkin. Mies antoi Sunalle ja hänen ystävälleen. Suna ja Ceddie ohittivat pitkän jonon. Jonossa olevat henkilöt olivat hieman kärtyisiä Sunalle ja Ceddielle. Suna kiitteli ystävälleensä ja asteli pois joukosta. Reunoilla oli helpompi syödä hyvää ruokaa.
" Miten hyvän näköistä ruokaa. " Suna sanoi nälissään.
" Muuten kaksi porkanaa sinun hevosille. " Hän lisäsi.
Hän antoi kaksi porkanan palasta Ceddielle, jotka olivat tarkoitettu hänen hevosilleen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeTi Huhti 01, 2008 5:48 pm

Ceddie Chikanatsu

Ceddie otti porkkanan palaset ja laittoi ne taskuunsa odottamaan että hevoset liittyisivät taas seuraan.
"Kiitän..." Ceddie sanoi ja maistoi hiukan ruokaa. Hymy levisi jälleen Ceddien huulille hänen maistettua ruokaa.
"Tämä on hyvää..." Ceddie sanoi hymyillen ja katsoi Sunaa. Ceddien hymy oli jälleen aito hymy eikä todellakaan mikään tekohymy.
"Sinulla on hyviä ystäviä todellakin." Ceddie sanoi ja kuunteli kaikenlaisia keskusteluja ympärillä.

Jillie Shadow

Jillie oli majottautunut Ceddien hevosien luokse ja silitteli kumpaakin, koska Keishi oli hiukan levoton Jillien seurassa, mutta Astrum ymmärsi ettei Jillie halunnut nyt pahaa. Jillie hymyili hevosille ja rapsutti niitä kumpaakin kaulalta.
"Omistajanne tulee kärsimään kun jää taas yksin." Jillie kuiskasi hevosille saaden Keishin hiukan levottomammaksi. Jillie otti taskustaan omenan palan ja ojensi Keishille.
"En aio vahingoittaa teitä." Jillie sanoi hiljaa hevosille ja antoi Keishin syödä omenan palan rauhassa. Jillie setvi sormillaan Keishin harjaa ja pysyi hevosien lähellä, koska tiesi Ceddien viimeistään lähtevän etsimään niitä. Astrum nykäisi hiukan Jillien kaapua ja katsoi Jillietä.
"Sinäkin haluat jotain?" Jillie kysyi ja otti pienen pullon jossa oli maidon korviketta ja juotti siitä rauhassa Astrumille.
"Sinä varmaan pärjäisit ilmankin maitoa jo." Jillie sanoi varsalle ja silitti sen kaulaa kun se oli juonut tarpeeksi. Jillie laittoi maitopullon pois ja antoi Astrumille pienen omena palan myös. Jillie jatkoi samalla Ceddien ja Sunan tarkkailua.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeTi Huhti 01, 2008 9:00 pm

" Tietenkin tämä on hyvän makuista ruokaa, kun tämä on daniallin tekemä ruoka. " Suna sanoi.
Suna katsoi huolistuneena miestä. Hänelle oli jotenkin tullut suojelu vaisto. Kuitenkaan hän ei tiedä mistä se oikein on tullut. Pitkään sitä asijaa ei Suna ajatellut ruokakin ehtisi jäähtyä. Ruoka ei maistuisi hyvältä, jos se jäähtyy. Suna katsoi välillä miestä.
" Miten sinulla riitää hymyä ja iloisuutta? " Suna kysyi ihmetellen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeTi Huhti 01, 2008 10:06 pm

Ceddie Chikanatsu

Ceddie katsoi Sunaa ja hän liu'utti kynttään omalla kaulallaan.
"Siksi että minulla on ystäviä ja olentoja joihin luottaa, koska en pelkää kuolemaa, koska joudun kohtaamaan sen vähän väliä." Ceddie totesi ja vakavoitui hiukan. Ceddie tunsi jonkinlaiset kylmät väreet.
"Minulla on paha tunne. Joku aikoo uhata minua." Ceddie sanoi vakavalla äänellä ja katsoi varjoihin huomaten Keishin ja Astsumin, mutta hevosien keskellä myös ilkeästi hymyilevän hahmon. Ceddie puraisi huultaan mietteliäänä.
"Tuo hahmo... Jillie... Keishin ja Astrumin luona." Ceddie sanoi Sunalle varuillaan.

Kuin Keishi olisi kuullut Ceddien sanat se muuttui levottomaksi ja yritti pois Jillien luota.

Jillie Shadow

Jillie piti Keishin kuitenkin taidokkaasti lähellään ja tarkkaili nyt Ceddietä tiiviimmin. Mies oli tajunnut hänen pahat aikeensa ja oli saanut Keishin jo levottomaksi, mutta jos Astrumkin muuttuisi levottomaksi Jillie ei saisi hevosia pidettyä lähellään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeKe Huhti 02, 2008 9:42 am

Nainen hynäteli hatun alla hiljaa. Hän ei voinnut uskoa, miten mies vastaisi hänelle. kuitenkin häntä ihmettytti, kun hän muistaisi miehen kertoneen hänelle, ettei hänellä ollut paljon ystäviä paitsi eläin ystäviä. Kuitenkaan hän ei antanut sen paljoakaan häiritä. Nopeasti Suna oli syönnyt ruansa. Hän oli aivan täynnä, vaikka annos oli todella pieni ja köyhä. Suna käänsi katseesn hevosiin, jonka niiden vieressä ihminen. Hän ei tuntenut naista laisinkaan.
" Varmaakin hän paha henkilö, mutta minä en voi sanoa niin, kun minä en tunne Jillieä. " Suna vastasi miehelle.
Osittain nainen tunsi miehen vakauden ja uskoi, että naista pitäisi pelätä ja varsinkin semmoinen ihminen, joka ei osaa mitää taikuutta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeKe Huhti 02, 2008 5:02 pm

Ceddie Chikanatsu

Ceddie katsoi Jillietä hyvinkin rauhallisena.
"Emme vain aina tule toimeen." Ceddie totesi ja lähti kävelemään Jillietä ja hevosia kohti, koska oli saanut Keishin levottomaksi ja huomannut samalla ettei Jillie päästä hevosia lähtemään. Ceddien ympärillä alkoi väreilemään outo energia ja hän katsoi varjovampyyriä viiruiksi kaventuneilla tummilla silmillä.
"Päästä Keishi ja Astrum menemään niin päästään helpommalla." Ceddie totesi Jillielle ja oli jokseenkin varovainen taitavan salamurhaajan lähellä.

Jillie Shadow

Jillie hymähti Ceddien lähtiessä kohti ja vapautti hevoset miehen käskystä. Jillie hymyili ilkeästi ja hänen sormiensa väliin oli muodostunut valkea liekkinauha, joka saattoi kasvaa milloin vain suuremmiksi liekeiksi. Jillie katsoi Ceddien viiruksi kaventuneita silmiä ja miehen ympärillä väreilevää energiaa uteliaana. En tunnekkaan vielä hänen voimiaan. Jillie ajatteli ja hymyili jälleen vaarallisen pirullisesti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeKe Huhti 02, 2008 5:50 pm

Nainen nyökkäsi miehen lauseen. Hän ymmärsi todella hyvin.
" Ihan ymmärrettävää. " Suna sanoi.
Hän ei kuitenkaan mennyt Ceddien perässä, jos tulisi tappelu niin ei joutuisi vaaraan. Muutenkin tunsi itsensä turvaliseksi missä hän oli istumassa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeKe Huhti 02, 2008 6:57 pm

Ceddie Chikanatsu & Jillie Shadow

Keishi ja Astrum ravasivat Sunan luokse ja jäivät tarkkailemaan mitä seuraa Ceddien ja Jillien kohtaamisesta. Jillie, joka oli Ceddietä paljon lyhempi katsoi nyt miestä uhmakkaasti, eikä tuntunut pelkäävän tuota ollenkaan. Ceddie katsoi Jillietä silmiin ja hänen ympärilleen syttyi tummansinisiä tulipalloja.

"Selvitäänkö tästä keskustelemalla vai tuleeko tappelu?" Ceddie kysyi vakavalla äänellä ja häntä ei olisi voinut tuollahetkellä tuntea samaksi hymyileväksi Ceddieksi. Jillie katsoi Ceddietä ja naurahti.
"Puhumalla tästä ei kyllä selvitä, sillä suunnittelin hiukan rääkätä sinua." Jillie totesi kylmällä äänellä ja kumartui kadoten varjoihin ja ilmestyen pian Ceddien taakse potkaisten tuota voimalla selkään, jolloin mies lensi maahan.
"Grh... Baka" Ceddie kiepsahti ketterästi jaloilleen ja kohdisti Jillieen yhden tummansinisen tulipallon, jonka Jillie kuitenkin huitaisi sivuun, jolloin tulipallo katosi.
"Hah... etkö parempaan pysty vai etkö yletä maagin tasolle?" Jillie ivasi silmät viiruiksi kaventuneina ja syöksyi Ceddietä kohti ottaen samalla sapelinsa esiin ja sivaltaen niillä nuorukaista kohti. Ceddie kuitenkin veti sapelinsa esiin ja torjui Jillien iskun loikaten kauemmaksi.
"Tästä ei siis selvitä ilman vahinkoja." Ceddie murisi Jillielle.
"Ja minä kun suojelin sinua." Ceddie lisäsi ja aloitti hyökkäys sarjan, joka oli Jillielle hiukan monimutkainen torjuttava, mutta Jillie torjui jokaisen piston ja sivalluksen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeKe Huhti 02, 2008 9:20 pm

Suna katsoi kun kaksi hevosta tuli hänen luokseen. Hän huomasi, että joku oli viella. Katseet kääntyivät takaisin Ceddieen.
" Sinne meni teidän porkanat. Miksi he eivät voivat rauhallesemmin ottaa yhten. " Suna sanoi ja oli samalla puhunnut hevosille.
Ympärillä olevat asukkaat panikoivat. Suna alkoi huolestua kummakin puolesta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeKe Huhti 02, 2008 9:32 pm

Ceddie Chikanatsu & Jillie Shadow

Jillie liikkui vaarallisesti varjon muodossa enemmän kuin pysyvässä muodossaan ja hänen oli helppo iskeä Ceddieen, mutta Ceddie pysyi varuillaan varjon läheisyyden takia. Ceddie tiesi myös ihmisten menevän paniikkiin taistelun takia, mutta hän ei voinut sille mitään. Nuorukainen pysytteli kaukana Jillien sapeleista parhaansa mukaan, mutta se oli hänelle jokseenkin vaikeaa.

Jillie iski aivan yllättäen Ceddietä kohti saaden Keishin entistä levottomammaksi omistajan ollessa vaarassa. Jillie painoi salaman nopeasti tikarin Ceddien kaulalle.
"Nyt olet aloillasi edes hetken. Tai on henki pois." Jillie sihisi vaarallisesti Ceddien korvaan ja painoi hiukan tikarilla miehen kaulaa saaden pienen pintaviillon aikaiseksi.
"Mitä haluat?" Ceddie kysyi kylmästi ja Ceddien tulipallot kiertelivät Jillien ympärillä.
"Haluaisin itseasiassa tappaa sinut jollen jopa tarjota työtä." Jillie kuiskasi ja hymyili pirullisesti. Ihmiset osasivat pysyä kaukana Jilliestä ja Ceddiestä näkiessä tilanteen, koska muuten voisi syntyä pahaa jälkeä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeTo Huhti 03, 2008 9:41 am

Nainen katsoi kaihuissaan ruoka astia kädessään. Silmät katsoivat aktiivisesti mitä oikein tapahtui Ceddien ja Jillien välillä. Miksi kaikki asiat mitää ottaa voimalla. Miksi ihmeessä niin? Suna ajatteli ja pohdiskeli päässään.
" Ei sinun kannata mennä väliin Keishi. " Suna sanoi hevoselle.
Hän vai toivoi, että Ceddien haava ei aukeisi nopeasti, vaikka hän tiesi miten hyvin se oli ommellut haavan kiinni.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeTo Huhti 03, 2008 7:39 pm

Jillie Shadow & Ceddie Chikanatsu

Jillie piti Ceddien helposti aloillaan tikarillaan ja kuunteli mitä tuo vastaa.
"En halua sinulta tehtäviä, koska annat mahdottomia tehtäviä." Ceddie murisi napaten tikarin terästä kiinni ja pyöräytti itsensä vapaaksi, vaikka tikari tekikin hänen käteensä haavan.
"Mrh..." Ceddie loikki kauemmaksi Jilliestä valoisammalle puolelle.
"Hah... Olet ennenkin suoriutunut niistä." Jillie murisi Ceddielle ja katosi ilmaan.
"Mutta jos ei hopeakolikot kelpaa niin ei sitten." Jillien ääni kuului vielä ilmassa ennen kuin tilanne olikin jo ohi.
"Hmmh.." Ceddie pyyhkäisi kaulaltaan veren pois ja kaulassa ollut pieni viilto oli parantunut. Ceddie käveli takaisin Sunan luokse ja hymähti.
"Tuollainen Jillie on." Ceddie totesi hiljaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeTo Huhti 03, 2008 8:21 pm

Ruskea hiuksinen nainen oli ihmeissään, kun ceddien ja Jillien kohta oli ohitse. Miehen tuleessaan hänen ja hevosten luokse.
" Ei kai sinua sattunut pahasti? " Suna kysyi.
Suna hymyili miehelle.
" Vai niin saitteko vihamielisyyden laantumaan. " Hän lisäsi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeTo Huhti 03, 2008 9:34 pm

Ceddie Chikanatsu

Ceddie katsoi Sunaa ja kiepautti ranteestaan yhden nauhan kätensä ympärille ja hymyili.
"Ei, sillä hän ei rauhoitu ikinä tuosta enempää." Ceddie totesi ja katsoi Keishiä, joka oli selvästi rauhallisempi omistajan lähellä.
"Kunnossa olen..." Ceddie lisäsi ja pyyhkäisi veren kädestään. Ceddie katsoi Sunaa rauhallisena.
"Oletkos sinä kunnossa?" Ceddie kysyi hiukan vakavammalla äänellä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimePe Huhti 04, 2008 6:13 pm

Suna ei kuitenkaan panikoinnut, kun mies pyyhkäisi veet käsisitään.
" Vai niin. Teille kahdelle ei tule ikinä rauhaa. " Nainen sanoi.
Hän oli todella yllättynyt siitä, että Ceddie kysyi häneltä oliko hän kunossa. Suna katsoi itseänsä. Hän ei ymmärtänyt miksi Ceddie kysyi häneltä tuommoista.
" Uskoisin, että minä olen kunossa. Näytänkö sairaalta? " Suna sanoi ihmeissään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimePe Huhti 04, 2008 9:24 pm

Ceddie Chikanatsu

Ceddie pudisti päätään ja kosketti nopeasti Sunan otsaa jolloin musta energia helmi muodostui hänen käteensä Sunan kehosta.
"Jillie vain teki sinuun eräänlaisen loitsun joka olisi ruvennut heikentämään sinua tai muuten saanut sinut vahingoittumaan." Ceddie totesi ja katsoi helmeä ja se muuttui hänen kädessään valkeaksi.
"Tein tämän helmen vaarattomaksi." Ceddie totesi ja hymyili luoden siihen ketjun. Ceddie virnisti ja laittoi korun Sunan kaulaan.
"Se tuo sinulle onnea nyt." Ceddie kuiskasi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeLa Huhti 05, 2008 3:41 pm

Nainen ihmetteli mitä oikein mies teki, kun ja miksi alumperin koski otsaansa kädellä. Suna kuuteli mitä Ceddie sanoi hänelle, mutta osa lauseesta hän ei ymmärtänyt. Taijoistaan hän tiesi jonkun verren. Kuitenkaan niin tarkaan loistuisuja ei tiennyt.
" Kiitos. En olisi huomannut sitä asiaa. " Suna sanoi.
Suna katsoi vaaleasta helmikorua. Hän ei oikein pidännyt siitä, kun se roikkui kaulaallaan, mutta antoi sen olla. Naista ihmetytti miksi Ceddie halusi auttaa. Miksi aina joudun pulaan, vaikka yritän pysyä kaukana ongelmista. Hän mietti. Hän tunsi itsenä kuin olisi taakka miehelle, kun huolehia niin tarkoin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeMa Huhti 14, 2008 12:22 pm

Ceddie Chikanatsu

Ceddie hymyili lempeästi Sunalle ja tiesi tuon ajatuksia hivenen, vaikkei niitä edes lukenut.
"Et ole minkäänlainen taakka minulle, satun vain aina paikalle." Ceddie totesi kuin olisi lukenut ajatuksia vaikkei lukenutkaan.
"Ja loitsuja on vaikea huomata, koska minäkään en meinannut huomata sitä." Ceddie sanoi rauhallisella äänellä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeTi Huhti 15, 2008 3:01 pm

Suna äimisteli miehen sanoista. Ceddie osasi kuin lukea hänen ajatuksensa. Ilmeellä nainen kertoi mitä hän ajatteli sittä tilan teesta mitä mies oli sanonnut hänelle.
" Niin kai sitten, mutta minä en olisi huomannut loitsua ajoissa mitä loitsu oli tekemässä minulle. " Suna sanoi.
Hän katsoi vaalean väristä helminauhaa mikä oli ilmestynyt vähän aikaa sitten kaulalleensa. Pienesti hän hymyili.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeTi Huhti 15, 2008 4:03 pm

Ceddie Chikanatsu

Ceddie oli hyvin rauhallinen, sillä jokin oli saanut hänet hivenen jopa voimattomaksi.
"En ole täysin varma mitä loitsu olisi aiheuttanut." Ceddie lausui ja katsoi Keishiin ja Astrumiin, jotka odottivat Ceddietä sivummalla.
"Minun kai pitäisi lähteä kylästä ennen kuin minusta aiheutuu harmia." Ceddie totesi kaatsoen hevosia, jotka liikuttelivat korvia puolelta toiselle, kuin vartioiden ympäristöä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeTi Huhti 15, 2008 8:39 pm

Suna hymyili ja kiitteli useamman kerran miehelle, kun hän auttoi häntä.
" Vai niin. Niin kai on parasta, mutta onnea teille kolmelle. Muista tarkista havasi. Se voi helposti tulehtua. " Suna sanoi.
Nainen hymyili länenhatun alta miehelle.
" Teihin oli hauska tutustua. " Nainen lisäsi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeTi Huhti 15, 2008 9:26 pm

Ceddie Chikanatsu

Ceddie kumarsi Sunalle ja hänen silmistään ja ilmeestä korostui ilkikurisuus ja samassa mies olikin jo Keishin selässä ja liikkeellä.
"Toivottavasti tapaamme taas pian." Ceddie lausui katsoen vielä Sunaan ja iskien silmää. Keishi lähti rauhalliseen laukkaan niin että myös Astrum pysyisi mukana.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeKe Huhti 16, 2008 2:45 pm

Suna hymyili hellästi ja niijasi hänelle. Hän vilkutteli siihen asti, kun näki heidän silmissään. Hän jäi hieman ihmettelee hetken aikaa, kun mies oli vinkaisut silmää hänelle. Pieni virnistys ja hän lähti kävelemään toiseen suuntaan.

//Kiitos pelistä//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Anonymous


kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitimeKe Huhti 16, 2008 4:36 pm

//Kiitän suuresti... ^^'//
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
kengän vaikutis - Sivu 7 Empty
ViestiAihe: Vs: kengän vaikutis   kengän vaikutis - Sivu 7 Icon_minitime

Takaisin alkuun Siirry alas
 
kengän vaikutis
Takaisin alkuun 
Sivu 7 / 7Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Fantajin Tsuchi :: Etelä//Online :: Satama :: Rakennukset :: Sepän paja-
Siirry: